Nagyker gyerekcipők Weestep bemutatóterem Budapesten
weestep
0
Kedvencek
Gyűjtőcsomagok: 0
Összesen: 0.00 €
Zászló

Válaszd ki a nyelvet

Kizárolagos Európai képviselet
Kizárolagos Európai képviselet

Weestep bemutatóterem Budapesten

 

weestep

 

Célunk, hogy Európa minden fővárosában megnyissuk üzleteinket. Éppen ezért cégünk Magyarországon, Budapesten is megtalálható. Bemutatótermünk vasárnap kivételével minden nap nyitva áll az érdeklődők előtt, ahol kedvére nézelődhet, válogathat a kínálatban, és megrendelheti a Weestep gyermekcipőket nagykereskedelmi mennyiségben és vételárban.

 

Polcainkon minden szezonra és méretben 1000 gyermekcipőmodell található, amelyek azonban három közös tulajdonsággal rendelkeznek: kiváló minőség, stílusos kialakítás és megfizethető ár. Menedzsereink mindig készséggel állnak rendelkezésére, és válaszolnak minden kérdésére, segítenek és tanácsot adnak, valamint felveszik a rendelését. Az árut átveheti raktárunkban vagy igénybe veheti szállítási szolgáltatásunkat.

 

Még a szezon beköszöntését megelőzően előrendelheti a gyermekcipőket. Bemutatótermünkben megmutatjuk Önnek a még nem raktáron lévő gyermekcipők mintáit, így Ön előre felkészülhet a szezonra, és a konkurenciát megelőzve megrendelheti a legnépszerűbb modelleket. A Weestep gyermekkollekciók több mint fele már raktárunkba történő megérkezésük előtt elfogyik. Ügyfeleinket rendszeresen értesítjük az aktuális akciókról és kedvezményekről, és további személyre szabott bónuszokat is kínálunk.

 

Megbízható, jövedelmező és kényelmes együttműködésre invitáljuk a gyermek- és tinédzser cipőboltok tulajdonosait. Látogasson el a budapesti Weestep gyermekcipőboltunkba, és garantáltan állandó vásárlóvá válik.

 

Benox Group Kft
Addres : 1134 Budapest,  Lőportár köz 4. 3/5 Magyarország

+36305959162 (Viber, WhatsApp)

order@weestep.hu

 

naponta reggel 8-tól este 8-ig (vasárnap kivételével)

 

shoes for children