Nagyker gyerekcipők Adatvédelmi Irányelvek
weestep
0
Kedvencek
Gyűjtőcsomagok: 0
Összesen: 0.00 €
Zászló

Válaszd ki a nyelvet

Kizárolagos Európai képviselet
Kizárolagos Európai képviselet

Adatvédelmi Irányelvek

A személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek:

 

1. Általános rendelkezések

Jelen személyes adatok feldolgozására vonatkozó irányelv az EU általános adatvédelmi rendeletével összhangban készült, és meghatározza a Weestep Sp. z o.o. (a továbbiakban: "Üzemeltető") által alkalmazott személyes adatkezelési eljárását és a személyes adatok biztonságára vonatkozó intézkedéseket, amelynek székhelye a következő címen található: Lengyelország. utca. Karczunkowska 42, 02-871 Varsó.

1.1. Az Üzemeltető legfontosabb célkitűzése és tevékenysége gyakorlásának legfontosabb feltétele, hogy a személyes adatok kezelése során tiszteletben tartsa az ember személyes szabadságjogát, többek között a magánélet sérthetetlenségét, a személyi és családi titok védelmét.

1.2. Az Üzemeltető jelen személyesadat-feldolgozási irányelve (a továbbiakban: Irányelv) vonatkozik minden olyan információra, amelyet az Üzemeltető a  weestep.hu  weboldal látogatóiról (a továbbiakban: Felhasználó) gyűjthet. Ezért mielőtt megadná személyes adatait, kérjük, olvassa el az alábbi információkat, amelyekben felvilágosítást nyújtunk az Önök adatai gyűjtésének és felhasználásának szükségességéről, valamint az Önök ezzel kapcsolatos jogairól. Figyelem: amennyiben Ön kiskorú személy, a regisztráció csak szülői engedéllyel lehetséges.

 

2. Az Üzemeltető a Felhasználó alábbi személyes adatait kezelheti

2.1. Család-, utónév, apai utónév;

2.2. E-mail cím;

2.3. Telefonszámok;

2.4. A honlap internetes statisztikai szolgáltatások (Google Analytics, Yandex Metrika stb.) segítségével a látogatói névtelen adatait is begyűjti és feldolgozza.

2.5. A fent említett adatok a továbbiakban az Irányelv szövegében a Személyes adatok általános fogalmát egyesítik.

 

3. A személyes adatok feldolgozásának céljai

3.1. A Felhasználó személyes adatai feldolgozásának célja a Felhasználó tájékoztatása e-mailek megküldésével; a Felhasználó számára a weboldalon található szolgáltatásokhoz, információkhoz és/vagy anyagokhoz való hozzáférés biztosítása.

3.2. Az Üzemeltető továbbá jogosult a Felhasználónak értesítéseket küldeni az új termékekről és szolgáltatásokról, különleges ajánlatokról és különböző eseményekről. A felhasználó bármikor lemondhat az információs üzenetek fogadásáról az Üzemeltető által megküldött valamennyi levél végén található megfelelő kifejezésre kattintva.

3.3. Az internetes statisztikai szolgáltatásokon keresztül gyűjtött névtelen felhasználói adatok arra szolgálnak, hogy információt gyűjtsenek a Felhasználó honlapon végzett tevékenységeiről, valamint a honlap és annak tartalma minőségének javítására.

 

4. A személyes adatok feldolgozásának jogalapja

Az Üzemeltető csakis azt követően dolgozza fel a Felhasználó személyes adatait, ha a Felhasználó személyesen kitöltötte és/vagy megküldte azokat a weestep.hu honlapon található speciális űrlapon keresztül. A megfelelő űrlapok kitöltésével és/vagy személyes adatainak az Üzemeltető részére történő megküldésével a Felhasználó elfogadja a jelen Irányelveket.

 

5. A személyes adatok gyűjtésére, tárolására, továbbítására és egyéb feldolgozására vonatkozó rendelkezések

Az Üzemeltető által feldolgozott személyes adatok biztonságát a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok követelményeinek maradéktalan teljesítéséhez szükséges jogi, szervezési és technikai intézkedések végrehajtásával biztosítja.

5.1. Az Üzemeltető gondoskodik a személyes adatok biztonságáról, és minden lehetséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést.

5.2. A Felhasználó személyes adatait semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik személyeknek, kivéve, amennyiben a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek.

5.3. Amennyiben a Felhasználó a rendelkezésünkre bocsájtott személyes adataiban pontatlanságokat észlel, úgy személyesen frissítheti személyes adatait az Üzemeltető e-mail címére sale@weestep.pl "Személyes adatok frissítése" tárggyal megküldött levél útján.

5.4. A személyes adatok feldolgozásának határideje nem korlátozott. A Felhasználó jogosult a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulása visszavonására az Üzemeltető e-mail címére sale@weestep.pl "A személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulás visszavonása" tárggyal megküldött értesítés útján.

 

6. Záró rendelkezések

6.1. A Felhasználó személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kérdései tisztázására az Üzemeltetővel való kapcsolatfelvétel útján, az alábbi e-mail címen kaphat felvilágosítást: sale@weestep.pl.

6.2. Jelen dokumentum tükrözi az Üzemeltető a személyes adatok feldolgozására vonatkozó irányelveiben véghezvitt módosításokat. A Irányelv érvényessége határozatlan idejű, mindaddig, amíg egy új irányelvet el nem fogadnak helyette.