Nagyker gyerekcipők A gyermekcipők előnyei Weestep nagykereskedelmi / bőrcipők gyerekeknek / nagykereskedelmi raktár Varsóban
weestep
0
Kedvencek
Gyűjtőcsomagok: 0
Összesen: 0.00 €
Zászló

Válaszd ki a nyelvet

Kizárolagos Európai képviselet
Kizárolagos Európai képviselet

Előnyeink

 KIZÁRÓLAGOSAN GYEREKCIPŐKKEL FOGLALKOZUNK

 

 

A gyerekek az egy nagy dolog! Gyerekcipőkkel már 20 éve foglalkozunk és másoknál sokkal jobban tudjuk, hogy mire van szükségük a gyerekeknek. Divatos gyerekcipőket gyártunk, hasonlóakat a felnőttekéhez, csak JOBBAKAT!

 

WEESTEP BE BIGGER 

Az USA-ban, vagyis a szabadság bolcsőjében bejegyzett marka tudatos és felelősségteljes döntés volt. Figyelemmel kisérjük a felnőtt dívatot és felhasználjuk ezeket a trendeket a mi termékeinkben. A gyereknek megadjuk azt az érzést, hogy különlegesnek és értékesnek érezze magát. Ezzel segítjük a szülőket is a gyermekük személyiségük kialakításában.

 

VÁLASZTÉK ÉS TRENDEK

Folyamatosan nyomonkövetjük a gyerek és felnőtt cipőkkel kapcsolatos újdonságokat, divatváltozásokat a piacon! Minden szezonban 100%-al újjítjuk meg a kollekciónkat. A választékunkban mindig több mint 1000 stílusos modell van.

 

GYÁRTÓI ÁR ÉS MINŐSÉG GARANCIA

A Weestep márka kizárólagos forgalmazója vagyunk Európában! Nem hiszünk abban, hogy a gyerekcipő átlag élete három hónap, így a minőség számunkra kiemelten fontos. Mindenki a cipő tartósságán verseng, mi pedig a futásteljesítményén.

 

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS TÁRSADALMI FELELŐSSÉG

A Weestep gyártásához használt összes alapanyag nagyon szigorú kiválasztási folyamaton megy keresztűl beleértve a környezetvédelemre gyakorolt hatásukat is. 80%-ban természetes anyagokat használunk és a cipők dobozai is újrahasznosítható kartonból készülnek.

 

GYORS KÜLDEMÉNYEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Raktárunkból az árut 24 órán belül postázzuk a befizetés igazolása után. Nincs minimál rendelés. A hibás termék visszaküldését mi rendezzük. Csapatunk mindig szívesen ad tanácsot és segít kiválasztani a megfelelő kollekciót az Ön üzlete számára.

 

Gyermekeink cipőnket viselik - ez a legjobb garancia a minőségre

 

weestep