Nagyker gyerekcipők Lábbeli csomagolás
weestep
0
Kedvencek
Gyűjtőcsomagok: 0
Összesen: 0.00 €
Zászló

Válaszd ki a nyelvet

Kizárolagos Európai képviselet
Kizárolagos Európai képviselet

Lábbeli csomagolás

weestepGyakran a csomagolás az utolsó dolog, amire a gyártók gondolnak, pedig ez ugyanolyan fontos, mint a cipők külalakja. A csomagolástól függ a vásárlók pozitív vagy negatív benyomása, és a termék épsége.

 

A Weestep cipők, függetlenül a modelltől és a típustól, egyedi dobozokban érkeznek, amelyeken szerepel a termék logója és rövid információ a tartalomról.

 

Fontos megjegyezni, hogy a csomagolás újrahasznosított kartonból készül, ami napjainkban rendkívül fontos szempont, hisz környezetbarát és újra felhasználható.

 

A cipőcsomagolás azonban nem csak egy kartondoboz, hanem egy marketing-eszköz, ami kívánatosabbá teszi a terméket. A doboz nem túl vastag, de a célnak tökéletesen megfelel. Minden cipő jellegzetes megjelenésű, különböző anyagokból, eltérő díszítőelemekkel készült. Az általunk használt csomagolás elsődleges célja, hogy a sérülésektől és szennyeződésektől megvédje az árut, amíg a vásárlóhoz jut.

 

A védelmi funkciókon kívül minden Weestep cipősdoboz rendelkezik mind a kiskereskedő, mind a vásárló számára fontos információs elemmel is. A címkén szerepel a méret, a termékszám, a vonalkód, a cipő színe, valamint a modell fekete-fehér ábrázolása. A Weestep gyermekcipők nagy tételben történő felvásárlása és a kiskereskedelmi üzletekbe való kiszállítása után hasonló dobozok százai kerülnek a raktárba. Ám helyezze el a dobozokat úgy, hogy az információk láthatóak legyenek, és így azonnal átlátható, hogy melyik doboz milyen modellt tartalmaz.

 

A siker a részleteken is múlik, ezért vállalatunk minden apró részletre odafigyel, beleértve a csomagolást is, és ami egy rendkívül fontos tényező, hogy a csomagolás előállításának költsége a termék árában nem jelentkezik. A Weestep gyermekcipők az ár és a minőség tökéletes ötvözete, ezért a márka iránti kereslet rohamos növekedést mutat.

A Weestep márka nagykereskedelmi webáruházunkban az aktuális szezon aktuális modelljeit kínáljuk Önnek a gyártói áron. A katalógusban szereplő összes modell megrendelhető, és természetesen minden párat külön dobozba csomagolunk.

Garantáljuk, hogy az áru minősége és vételára elnyeri az Ön tettszését!

 weestep