Nagyker gyerekcipők Weestep, Rólunk, online áruház
weestep
0
Kedvencek
Gyűjtőcsomagok: 0
Összesen: 0.00 €
Zászló

Válaszd ki a nyelvet

Kizárolagos Európai képviselet
Kizárolagos Európai képviselet

Rólunk

A Weestep egy minőségi és modern gyerekcipő márka, mely hatékonyan egyesíti magában mind azt, ami a mai vevő számára fontos. Ugyan úgy gyártjuk a gyerekeknek a lábbelit, mint a felnőtteknek. A jelszavunk: Legyél jobb a Weestep cipőkben! Weestep. Be bigger!

 

Az a tény, hogy a gyerkek nem használják olyan sokáig a cipőt mint a szüleik, nem jelenti azt, hogy a gyártásukhoz másképp kell hozzá álni. Figyelemmel kisérjük a felnőtt divat trendjeit és felhasználjuk őket a gyerekcipő tervezésnél, gyártásnál. A gyerek kiválaszthatja és válassza is ki, hordhatja sőt hordja is azt ami neki tetszik. Hiszen a gyerekek csak kis felnőttek.

 

weestep2021 nyarától cégünk kizárólagos forgalmazója lett a Weestep márkának Európa több országában így Magyarországon is. A webshopunk egy B2B jellegű portál, melyben nagyker áron tudod megvásárolni minden kategóriában a Weestep gyerekcipőket.

 

A természetes anyagok használata és a WE-TEX technológia alkalmazása mely összhangban van az európai minőség ellenőrzési szabványokkal, lehetővé teszi, hogy a Weestep az egyik legjobb gyerekcipő márka.

 

Mind ez annak köszönhető, hogy a lábbelik Kína egyik legnagyobb üzemében vannak gyártva, mely sok éves tapasztalattal rendelkezik a magas minőségű gyerekcipők előállításában. A cég több ezer sikeres modellel, több tucat népszerű európai márkával és több millió gyerekcipő legyártásával dicsekedhet.

 

Modelljeink több ezer kilóméter gyerekfutásra vannak tervezve. A kínálatunkban szereplő termékek 80% bőrböl készűl és 100%-ban bőr talpbetétek ill. kérgek vannak bennük. 2020-ban Lengyelországban a marka elnyerte az "Év gyerek márkája" címet. Évente 5 millió pár cipőt értékesítünk világszerte ebből 1 milliót Európában. Egyidejüleg az ár-érték arány az egyik a legjkedvezőbb a piacon.

weestep

 

A Weestep gyerekcipő a Te boltodban, egy kiváló lehetőség tapasztalt üzletemberek ugyan úgy mint kezdők számára is. A Weestep cipők jelenléte a boltban garantálja az álandó, elégedett vevők számának növekedését és ami ezt követ - a te hasznod növekedését.

 

Boltunk katalógusában minden modelhez találhattok információkat: részletes, több szögből készült fényképeket, méret adatokat (méretsor/mennyiség).

  

Miért érdemes a weestep.hu -t választani:

  • A Weestep márka kizárólagos forgalmazói vagyunk Európa több országában.
  • Mindig aktuális információnk van az elérhető készletekről.
  • A legjobb a ár-érték arányt tudjuk biztosítani.
  • A webáruházunk a rendeléseket 24/7/365-as rendszerben veszi fel.
  • Munkaidőben lehetőség van konzultációra, készlettel kapcsolatos felvilágosításra és rendelésben való segítségre.
  • Renszeresen szerepelnek az ajánlatunkban engedmények ill. szezonális akciók.

 

Együtt dolgozva velünk – cégünk tapasztalt munkatársaival dolgozol, akik alaposan ismerik a mesterségüket. Munkatársaink mindannyian tapasztalt személyek, a munkafolyamat minden szakaszán: menedzserek – illetékesek és kedvesek, csomagoló személyzet – figyelmesek és felelősségtudóak, raktári személyzet – gyorsak és pontosak.

A Weestep webshop katalógusában szereplő termékek választéka folyamatosan frissítve és szélesítve van. Legyél az első, akihez eljutnak az újdonságok és akciók – iratkozz fel a hírlrveleinkre.

 

Legyél te is a csapatunk tagja. Fejlődjünk együtt!

 

Weestep. Be bigger!

 

weestep

 

Benox Group Kft
Addres : 1134 Budapest,  Lőportár köz 4. 3/5 Magyarország

+36305959162 (Viber, WhatsApp)

order@weestep.hu

 

A Weestep marka főszékhelye itt található:

178 S Oxford Ave, Los Angeles, USA

 

weestep.pl

weestep.eu

facebook

instagram

 

weestep

 

LEGYEN PARTNER WEESTEP

Szeretne a Weestep csapat részévé válni?

Szeretne hivatalos kereskedővé válni,vagy szeretne megnyitni egy vállalati boltot?

Töltsön ki egy egyszerű űrlapot, majd felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megkapja a szükséges információkat

1. Általános rendelkezések

Ezt a személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvet a személyes adatok védelméről szóló általános rendelettel összhangban dolgoztuk ki, és meghatároztuk a személyes adatok feldolgozásának eljárását, a Weestep Sp Társaság által a személyes adatok biztonságának biztosítására hozott intézkedéseket. z o. o. (a továbbiakban: az üzemeltető), székhelye: Wolka Kosowska, ul. Nadrzeczna 16, Hala 1, lok. C026. 05-552 Jablonowo. Lengyelország

1.1. Az Üzemeltető tevékenységei végrehajtásának legfontosabb céljaként és feltételeként az emberi jogok és szabadságok tiszteletben tartását határozza meg személyes adataik feldolgozása során, ideértve a magánélethez, a személyes és a családi titkokhoz való jog védelmét is.

1.2. Az Üzemeltető személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzata (a továbbiakban: a Szabályzat) minden olyan információra vonatkozik, amelyet az Üzemeltető a weboldal látogatóiról szerezhet be weestep.pl (a továbbiakban: Felhasználó).

Ezért a személyes adatok megadása előtt kérjük, olvassa el az alábbi információkat, hogy elmagyarázza, miért gyűjtjük az adatait, hogyan használjuk őket, valamint milyen jogai vannak. Legyen óvatos: ha kiskorú vagy, kérdezze meg szüleit, hogy erősítse meg a regisztrációt.

 

2. Az üzemeltető a felhasználó alábbi személyes adatait dolgozhatja fel

2.1. Vezetéknév, név, családnév;

2.2. E-mail cím;

2.3. Telefonszámok;

2.4. Az oldal emellett anonimizált adatokat gyűjt az internetes statisztikai szolgáltatásokat (Google Analytics, Yandex Metrika stb.) használó látogatókról.).

2.5. A fenti adatokat (a továbbiakban: a Szabályzat) a személyes adatok általános fogalma egyesíti.

 

3. A személyes adatok kezelésének célja

3.1. A Felhasználó Személyes adatainak feldolgozásának célja a felhasználó e-mailek küldésével történő tájékoztatása; a felhasználó számára a weboldalon található szolgáltatásokhoz, információkhoz és/vagy anyagokhoz való hozzáférés biztosítása.

3.2. Az üzemeltetőnek joga van értesítéseket küldeni a felhasználónak az új termékekről és szolgáltatásokról, különleges ajánlatokról és különböző eseményekről. A felhasználó mindig megtagadhatja az információs üzenetek fogadását, ha rákattint a megfelelő kifejezésre az Üzemeltető minden betűjének végén.

3.3. Az internetes statisztikai szolgáltatásokkal gyűjtött felhasználók anonimizált adatait arra használják, hogy információkat gyűjtsenek a felhasználók tevékenységéről a webhelyen, javítsák a webhely minőségét, tartalmát.

 

4. A személyes adatok feldolgozásának jogalapja

Az Üzemeltető a Felhasználó személyes adatait csak akkor dolgozza fel, ha azokat a felhasználó a weboldalon található speciális űrlapokon keresztül önállóan tölti ki és/vagy küldi el weestep.pl. A Felhasználó a megfelelő formanyomtatványok kitöltésével és/vagy személyes adatainak az Üzemeltető részére történő elküldésével egyetért ezzel a Szabályzattal.

 

5. A személyes adatok gyűjtésére, tárolására, átadására és egyéb típusú feldolgozására vonatkozó eljárás

Az Üzemeltető által kezelt személyes adatok biztonságát olyan jogi, szervezeti és technikai intézkedések végrehajtása biztosítja, amelyek szükségesek ahhoz, hogy teljes mértékben megfeleljenek a személyes adatok védelmével kapcsolatos hatályos jogszabályokban foglalt követelményeknek.

5.1. Az üzemeltető biztosítja a személyes adatok biztonságát, és minden lehetséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy kizárja a jogosulatlan személyek személyes adataihoz való hozzáférést.

5.2. A Felhasználó személyes adatait semmilyen körülmények között nem továbbítjuk harmadik félnek, kivéve a hatályos jogszabályok végrehajtásával kapcsolatos eseteket.

5.3. A személyes adatok pontatlansága esetén a felhasználó önállóan frissítheti azokat, ha értesítést küld az üzemeltetőnek az Üzemeltető e-mail címére sale@weestep.pl jelölt "személyes adatok frissítése".

5.4. A személyes adatok feldolgozásának időtartama korlátlan. A felhasználó bármikor visszavonhatja hozzájárulását a személyes adatok feldolgozásához azáltal, hogy értesítést küld az üzemeltetőnek e-mailben az Üzemeltető e-mail címére sale@weestep.pl "a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonása"megjelöléssel.

 

6. Záró Rendelkezések

6.1. A Felhasználó bármilyen felvilágosítást kaphat személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kérdésekről, ha e-mailben kapcsolatba lép az üzemeltetővel sale@weestep.pl.

6.2. Ez a dokumentum tükrözi az Üzemeltető által a személyes adatok feldolgozására vonatkozó irányelvekben bekövetkezett változásokat. A házirend határozatlan ideig érvényes, amíg új verzió nem váltja fel.

* A kötelező mezők kitöltése kötelező