Nagyker gyerekcipők Weestep Európában
weestep
0
Kedvencek
Gyűjtőcsomagok: 0
Összesen: 0.00 €
Zászló

Válaszd ki a nyelvet

Kizárolagos Európai képviselet
Kizárolagos Európai képviselet

Weestep Európában

A Weestep márkát 2010-ben alapították, és az amerikai piacon az első lépéseiket megtevő picinyek számára gyártott cipőkkel szerzett magának hírnevet.

Azonnali sikert aratott: a Weestep cipőket innovatívnak tartották és nagyra értékelték a minőségi anyagok, a fejlett gyártási technológiák, valamint a gondosan megtervezett és kiegyensúlyozott formák miatt, hogy a növésben lévő pici lábacskák egészségesek maradjanak.

A Weestep alig néhány év alatt a hazai piac vezetőjévé vált, és folyamatosan erősítette pozícióját. Ezzel egyidejűleg a vállalat elkezdett betörni a kulcsfontosságú külföldi piacokra.

weestep

 

A Weestep márka mindig is különös figyelmet fordított a legigényesebb fogyasztókra: a gyermekekre. A gyerekek felnőnek, változnak, és lelkesedéssel tekintenek a jövőbe.

 

A Weestep gyermekcipő a minőségével meglepetést szerez majd Önnek, és elégedetté tesz minden szeszélyes vásárlót, mert a modellek sokfélesége, a részletek aprólékos kidolgozása és a gyermekcipőgyártásban szerzett sokéves tapasztalat tette a Weestep márkát világszerte híressé és felismerhetővé.

 

A legtöbb vásárló a cipő felsőrészének anyagára összpontosít, amely többnyire valódi bőrt jelent. Kétféle lábbelitípust gyártunk: természetes bőr – divatos és kiváló minőségű, amely meglehetősen időtálló, valamint ökobőr – környezetbarát, csúcstechnológiával előállított anyag, amely iránt nagy a kereslet és az érdeklődés a vásárlók körében.

 

A Weestep márka gyerekcipői közül a kombinált modellekre érdemes odafigyelni. Az ilyen kombinált cipők esetében a lábfej és a sarkrész bőrből vagy nubukból, míg a középső rész ökobőrből, velúrból vagy textilből van kialakítva. Előfordulnak olyan modellek, amelyek felsőrésze három vagy több anyag felhasználásával készülnek.

 

A talpbélés anyaga vagy tartós valódi bőr, vagy textil alapú anyag. Annak érdekében, hogy a Weestep nyári cipő hosszú élettartamú legyen, a cipő belsejét valódi és időtálló bőrből készítik. Az ilyen típusú cipőket felhúzhassa gyermeke lábára a kora ősszel, vagy késő tavasszal, amikor már a elkezdődik a felmelegedés. Szakértőink azonban hűvös, ködös, latyakos időben nem javasolják a viselését, ugyanis a viszontagos időjárás tönkreteheti a cipőt.

Ez utóbbi esetben a Weestep márka textil alapú belső anyaggal bélelt cipőket kínál. Meleg, puha és tökéletesen megfelel a gyermekeknek számára.

 

A Weestep cipők sokféleségét jól szemlélteti a sportcipők választéka. Kínálunk tépőzáras és fűzős sportcípőket egyaránt. Az ügyfelek igényei alapján Önnek kell kiválasztania a megfelelőt. A kisbabák és az óvodások szívesen húzzák fel önállóan a cipőjüket, ezért a legjobb, ha gumipántos vagy tépőzáras sportcipőt kínál megvásárlásra a szülőknek, így a gyerekek önállóan is megtanulhatják a cipő felhúzásának ezt az egyszerű módját.

 

Honlapunk kínálatában nagyobb gyerekek számára a legmenőbb sportcipők mellett kombinált, fűzős és cipzáras modellek egyaránt megtalálhatók, így gyermeke kedvére kiválaszthatja magának a számára legkényelmesebb és divatos cipőt. Ezek a cipők tinédzserek és felnőttek számára egyaránt alkalmasak. A sportcipők úgy hagyományos színösszeállításokban, mint virágokat, állatokat vagy rajzfilmfigurákat ábrázoló változatban kaphatók.

 

Webáruházunk a Weestep cipők változatos termékpalettáját kínálja minden évszakra.

Gyermekcipőket rendelhet nagy tételben kényelmes otthonából, és futárszolgálatunk leszállítja az árut az Ön boltjába vagy raktárába.

 

Kellemes és nyereséges vásárlást kívánunk Önnek honlapunkon.

 

Gondoskodjon kicsiny ügyfelei kényelmes cipőjéről egész évben!

 weestep